Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinemeseleiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Defa yapımı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini arama geçirmek gerekir. Bu Toscanello sinein uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir nizam var. Puro sadece amma sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her bugün evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalaz puroya direk değinti etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı kırmızıya döndüğünde kızartma meselelemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 gömlek eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken tüm tabanğın yeksan yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 gömlek döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara bakılırsa az buçuk elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu yol çakmaklar çok canlıdür ve lüks benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma meselelemi saf alevli çakmaklarla, az buçuk bugün alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kadar basarükebilir amma puro dayanç ve say icap. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonrasında aksi çevirip vecihünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm ayak kıpkırmızı ise yakma meselelemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yerı tam yanmamışsa, yani tüm ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz nefes elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz sineime amade. Evet evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara sineilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar sinemeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o derece şiddetlilaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün uçukçe ağıza doldurulur ve kâm kameraların dumanla uyartılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az nazarıitibar gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun sinein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yine yakma mesele teşkil etmez. Fakat baskı yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şart olan 2 nizamı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın sıcaklık değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 gömlek arasında evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Beyit ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız âlemını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile karşılaşmazsınız. Hıfız âlemı sıcaklığında üs mesele âlemın dargın bileğil lüks hamam olmasıdır. Çünkü hıfız âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız âlemının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir gönen hıfız âlemı sıcaklığına bakılırsa mübadele gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız âlemının ambiyans geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu sineindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak pekâlâ ambiyans geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ ambiyans geçirmedikleri sinein başka rakiplerine büyük ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

admin Yazar:

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.